Termeni si Conditii

Continutul acestui site este format din servicii si produse la preturi promotionale oferite de furnizori. Preturile promotionale si produsele sunt stabilite si oferite de furnizori parteneri si pot fi limitate de cantitate sau perioada promotionala care poate expira, furnizorii parteneri fiind singurii care pot garanta calitatea produselor pe care ei le comercializeaza.

Navigarea  pe site ul elareducere.ro constituie  intelegerea si acceptarea neconditionata si intregime a termenilor si conditiilor de catre orice client si utilizator.

Orice  interanctiune intre elareducere.ro, client si partenerul furnizor va fi supusa acestor termeni si conditii.

1. Definitii

''site'' - reprezinta www.elareducere.ro

 ''administratorul site-ului'' este SC VIPOSOFT SRL, cui 30783931, J21/398/2012 si partenerii sai (denumit în continuare elareducere.ro), tel de contact 0735622622 si adresa de mail contact@elareducere.ro

''client sau utilizator'' - Orice persoana care navigheaza pe site-ul elareducere.ro  si care face o comanda.

''furnizor  partener '- Societatea care furnizeaza produse sau servicii la preturi promotionale prin intermediul site ului.

''serviciu sau produs'' - Reprezinta serviciul sau produsul prezentat de partenerii furnizori pe site in vederea comercializarii.


2. Continutul site-ului, drepturi si raspundere limitata

Orice informatie sau oferta de pe elareducere.ro nu apartine administratorului site-ului ci a furnizorilor parteneri. Din acest motiv furnizorii parteneri vor fi singurii responsabili privind veridicitatea, calitatea si  valoarea produselor promovate pe elareducere.ro. In momentul cumpararii se considera ca utilizatorul sau clientul a luat la cunostinta si a inteles aceste detalii.

SC VIPOSOFT SRL, cui 30783931, J21/398/2012 si partenerii sai (denumit în continuare elareducere.ro)  prin site ul elareducere.ro nu isi asuma raspunderea pentru serviciile sau produsele de pe site. Furnizorii parteneri isi asuma raspunderea pentru orice produs sau serviciu care nu este conform cu informatia afisata pe site sau care prezinta o calitate indoielnica. Tot furnizorii parteneri sunt responsabili pentru livrarea in termenul de timp stabilit a produsului iar administratorul site ului si elareducere.ro  nu poate fi considerat raspunzator penttru daune de orice natura ce ar putea interveni in cazul unei tranzactii intre partenerii furnizori si client /utilizator.

SC VIPOSOFT SRL, cui 30783931, J21/398/2012 si partenerii sai (denumit în continuare elareducere.ro)  este doar un intermediar intre partenerii furnizori si client/utilizator si facilteaza doar comunicarea intre acestia oferind platforma de comunicare .

3. Protectia datelor personale

Navigarea sau comanda efectuata pe site-ul elareducere.ro presupune acceptarea termenilor si conditiilor si ne oferiti acordul pentru trimiterea emailurilor sau a notficarilor cu caracter comercial din partea companiei sau din partea unei terte parti.


SC VIPOSOFT SRL, cui 30783931, J21/398/2012 si partenerii sai (denumit în continuare elareducere.ro)  are obligatia de  prelucra datele cu caracter personal in conditii de siguranta conform Legii nr. 677/2001.  Datele vor fi confidentiale si putea fi utilizate atat de elareducere.ro cat si de colaboratorii sai  in scopuri de marketing, newsletter si alerte, curierat nelimitanduse doar la cele enumerate.

Orice Utilizator poate solicita stergerea acestor date prin email la adresa contact@elareducere.ro.  Aceasta actiune presupune faptul ca utilizatorul nu va avea posibilitatea sa faca o comanda pe elareducere.ro.

4. Garantie si Reclamatii

Responsabilitatea garantiei produselor achizitionate de pe site ul elareducere.ro  revine in totalitate partenerilor furnizori si ei vor fi contactati referitor la orice nelamurire, reclamatie ar putea avea clientul/utilizatorul. Administratorul site ului elareducere.ro  nu poate fi tras la raspundere in nici un caz referitor la orice problema, reclamatie sau la alte probleme legate de produsele achizitionat de pe elareducere.ro. Orice sugestie sau reclamatie poate fi escalata catre echipa noastra la adresa de mail contact@elareducere.ro sau la numarul de telefon 0735 622 622. 


5. Comanda produse

Comanda se va putea face adaugand in cos produsul preferat unde se va putea alege cantitatea dorita, culoarea sau marimea. Se va afisa total de plata si se va completa spatiile destinate cu informatii referitoare la adresa livrarii.
Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Client automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc. Comanda plasata on-line de catre Client, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre 'furnizor  partener si va fi urmata de o Proforma. Validarea comenzii de catre Partener se face doar daca: 1. Datele Clientului sunt complete si corecte; 2. Produsele din comanda Clientului sunt disponibile; 3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/Lei) Acest moment marcheaza incheierea contractului de Vanzare -Cumparare.” Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.
O comanda pentru care s-a oferit numar de inregistrare nu este neaparat confirmata.
Comanda neconfirmata telefonic sau pe email contact@elareducere.ro nu presupune rezervarea produsului.
In cazul in care clientul nu raspunde la telefon pentru a confirma comanda, Partenerul poate sa anuleze acea comanda fara sa fie raspunzator in vreun fel si fara sa fie nevoit sa ofere daune clientului. 

Atat partenerul cat si elareducere.ro nu vor fi raspunzatoare si nu vor fi nevoite sa acorde daune de nici un fel clientului in cazul in care stocul produsului cumparat a fost epuizat inainte sa fie actualizat pe site. Prin urmare, o comanda inregistrata telefonic sau pe www.elareducere.ro nu creaza obligatii Partenerului si nici site-ului www.elareducere.ro in cazul in care stocul produsului a fost epuizat sau in cazul in care clientul nu confirma comanda. 

6. Livrare produse

Produsele sunt puse la dispozitie de mai multi furnizori si este posibil ca timpul de livrare al fiecarui produs sa varieze. Termenul de livrare va fi comunicat in descrierea fiecarui produs.

Un client poate comanda produse de la furnizori parteneri diferiti ceea ce inseamna ca va plati taxa de curier pentru fiecare furnizor partener deoarece sunt considerate colete diferite si pot avea si termene de livrare  diferite.

Taxele de transport pot varia in functie de partenerul furnizor.

Receptionarea produselor se va face in momentul in care curierul va inmana  coletul iar clientul, prin semnarea actelor de receptie, este de acord ca a primit bunurile solicitate pe site ul elareducere.ro in conditii bune si in totalitate.

7. Retur

Pentru a putea face retur, produsele achizitionate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate catre client, sa contina cutia originala si toate actele insotitoare.
Produsele ce pot fi returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise, etichetele intacte, in ambalajul original si fara urme de purtare/ utilizare.
Nu pot fi returnate produse legate de igiena intima, care se pot degrada sau se pot deteriora rapid, cum ar fi: produse de lenjerie intima, ciorapi, produse cosmetice desigilate, costume de baie, produse alimentare.

Conform legii OUG 34/2014, un client are posibilitatea sa returneze un produs in termen de 14 zile calendaristice,in conformitate cu dispozitiile OUG 34/2014, catre Furnizorul Partener completand formularul de retur  de pe site. Ulterior clientul va fi contactat pentru a stabili toate detaliile legate de retur. Pretul platit pentru produse va fi returnat in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data trimiterii formularului de retur.

8. Modificari termeni si conditii

Termenii si conditiile pot suferi modificari oricand fara o notificare in prealabil. Orice modificare este considerata aceptata si nu se poate contesta iar utilizatorii /clientii,furnizorii au obligatia de a verifica termenii si conditiile periodic pentru a fi informati

Ai reduceri, oferte, promotii de oferit? Devino partenerul nostru, si posteaza-le gratuit pe site. Inscrie-te acum, sau vezi mai multe detalii aici.
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul folosirii lor. Afla mai multe