Livrare

Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de produse, prin intermediul magazinului online www.elareducere.ro către client.


Următorii termeni se definesc astfel:

1. Definitii si Termene

“Elareducere.ro” - este denumirea comerciala a ELAREDUCERE SRL, inregistrata in Registrul Comertului sub numarul de inmatriculare J21/249/2017, Cod Unic de Inregistrare RO 37545384, telefon de contact 0370509622 si adresa de e-mail contact@elareducere.ro care actioneaza ca intermediar intre Vanzator si Cumparator.
Site” - magazinul online gazduit la adresa web www.elareducere.ro administrat de Elareducere.ro.
Vanzator sau Partener” – entitatea terta Elareducere.ro care furnizeaza produse sau servicii la preturi promotionale prin intermediul Site-ului.
Client, Utilizator sau Cumparator” – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la Site, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Elareducere.ro (electronic, telefonic, etc) care utilizeaza Site-ul cu scopul de a finaliza o comanda in unul din modurile mentionate in prezentul document;
Oferte Partener” sau “Produse” – prin intermediul siteului sunt oferite spre vanzare Cumparatorilor produse de natura diversa care urmeaza a fi furnizate de catre Partener direct Cumparatorului.
Comanda” – un document electronic ce este completat de Cumparator, in formatul disponibil pe Site, si care intervine ca forma de comunicare intre Elareducere.ro si Cumparator.
Contract” – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului prin intermediul Elareducere.ro.
Comunicari Comerciale”– orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la Produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii.


2. Livrarea si Receptia Produselor

2.1. Conditiile de livrare a Produselor si Serviciilor vandute prin intermediul Elareducere.ro le ragasesti in sectiunea Livrare.
2.2. Produsele sunt puse la dispozitie de mai multi Parteneri/Furnizori si este posibil ca timpul de livrare al fiecarui Produs sa varieze. Termenul provizoriu de livrare va fi comunicat in descrierea fiecarui Produs.
Livrarile se realizeaza in 24-48 h de la data la care s-a creat awb-ul, cu exceptia localitatilor din Delta Dunarii, a localitatilor cu timp de tranzit special sau in perioada mai aglomerata a sarbatorilor religioase sau legale. Termenul de livrare afisat la inregistrarea comenzii este unul aproximativ.
Lista localitatilor cu tranzit special poate fi vazuta aici.
2.3. Daca un Client poate comanda produse de la Parteneri diferiti va plati taxa de curier pentru fiecare furnizor partener deoarece sunt considerate colete diferite si pot avea si termene de livrare  diferite. Taxa de transport este 11,80 Lei pentru coletele a caror greutate este intre 0.01-7 kg. Coletele care au greutate mai mare de 7 kg vor fi tarifate cu 0,86 lei/ kg aditional. La calcularea greutătii taxabile a coletului se va lua în considerare greutatea cea mai mare dintre greutatea gravimetrică (determinată prin cântărirea efectivă) şi greutatea volumetrică (greutatea volumetrică = lungime x lătime x înăltime în cm / 5000) rezultată în Kg. Pretul transportului poate varia usor in functie de indexul de combustibil.
Pretul de baza pentru calcul este stabilit la suma de 5 lei / litru. Astfel, pentru fiecare 0,2 lei / l peste acest nivel, DPD va calcula indexul de combustibil asa cum este indicat in tabelul de mai jos. Indexul de combustibil se calculeaza lunar, pe baza prețului mediu al motorinei la pompa, in ultima zi a lunii anterioare aplicării, pret care se obtine accesand linkul: http://www.petrom.ro (statia de distributie din Str. Barbu Vacarescu, Nr. 78). Acesta este publicat lunar si pe site-ul: www.dpd.com/ro.

Preţ motorină (lei/l) Index de combustibil
5.01 – 5.20             0%
5.21 - 5.40             1%
5.41 - 5.60             2%
5.61 - 5.80             3%
5.81 - 6.00             4%
6.01 - 6.20             5%
6.21 – 6.40            6%
6.41 - 6.60             7%
6.61 - 6.80             8%
6.81 - 7.00             9%

__________________________________________
  +0,20                +1%


2.4. Receptionarea Produselor se va face in momentul in care curierul va inmana coletul iar, prin semnarea actelor de receptie, Cumparatorul este de acord ca a primit Produsele solicitate pe Site-ul Elareducere.ro in conditii bune si in integralitatea lor.
2.5. Vanzatorul va efectua livrarea Produselor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.
2.6. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Tarifele contin TVA si sunt exprimate in RON.

Greutatea maximă admisă per colet este de 31.5 kg pentru expedieri nationale.
Pentru expedieri prin automatele DPD, greutatea maxima admisa per colet este de 20kg, iar dimensiunea maxima admisa este de 60x35x37cm.


3. Facturare - Plata

3.1. Preturile Produselor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.Elareducere.ro includ taxele aplicabile conform legislatiei in vigoare.
3.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
3.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Produse si/sau Servicii vandute prin intermediul site-ului Elareducere.ro, in format electronic la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau direct in coletul in care va transmite Comanda.
3.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.


Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul folosirii lor. Afla mai multe