Livrare

Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de produse, prin intermediul magazinului online www.elareducere.ro către client.
Următorii termeni se definesc astfel:
Produse: orice produs  care urmează a fi livrat de către Partener catre client.
Comanda: inregistrare electronica prin care clientul solicită achiziționarea de produse prezentate în pe site-ul www.elareducere.ro.

Produsele sunt puse la dispozitie de mai multi furnizori si este posibil ca timpul de livrare al fiecarui produs sa varieze. Termenul de livrare va fi comunicat in descrierea fiecarui produs.

Un client poate comanda produse de la furnizori parteneri diferiti ceea ce inseamna ca va plati taxa de courier pentru fiecare furnizor partener deoarece sunt considerate colete diferite si pot avea si termene de livrare  diferite.

O comanda pentru care s-a oferit numar de inregistrare nu este neaparat confirmata.
Comanda neconfirmata telefonic sau pe email contact@elareducere.ro nu presupune rezervarea produsului.
In cazul in care clientul nu raspunde la telefon pentru a confirma comanda, Partenerul poate sa anuleze acea comanda fara sa fie raspunzator in vreun fel si fara sa fie nevoit sa ofere daune clientului. 

Atat partenerul cat si elareducere.ro nu vor fi raspunzatoare si nu vor fi nevoite sa acorde daune de nici un fel clientului in cazul in care stocul produsului cumparat a fost epuizat inainte sa fie actualizat pe site. Prin urmare, o comanda inregistrata telefonic sau pe www.elareducere.ro nu creaza obligatii Partenerului si nici site-ului www.elareducere.ro in cazul in care stocul produsului a fost epuizat sau in cazul in care clientul nu confirma comanda. 
Ai reduceri, oferte, promotii de oferit? Devino partenerul nostru, si posteaza-le gratuit pe site. Inscrie-te acum, sau vezi mai multe detalii aici.
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul folosirii lor. Afla mai multe