Politica de Retur

Politica de retur

Produsele comercializate pe www.elareducere.ro sunt oferite si livrate catre dvs de catre Parteneri. Partenerul va emite factura si va fi responsabil pentru atat pentru retur cat si pentru garantia produselor.
Partenerii pot avea modalitati de retur diferite insa se vor supune legii  OUG 34/2014.

Conform legii OUG 34/2014, clientul are posibilitatea sa returneze un produs in termen de 14 zile calendaristice, catre Partenerul care s-a ocupat de comanda inclusiv de livrare, completand formularul de retur de pe site sau trimitand un email la contact@elareducere.ro. Ulterior, in cel mai scurt timp posibil, clientul va fi contactat de Partener pentru a stabili toate detaliile legate de retur. La adresa de email furnizata de Partener veti trimite contul dvs bancar in care veti solicita restituirea contravalorii produsului. Pretul platit pentru produse va fi returnat in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data trimiterii formularului de retur sau de la data trimiterii emailului catre adresa contact@elareducere.ro.

Pentru a putea face retur, produsele achizitionate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate catre dvs, sa contina  toate actele insotitoare, sa aiba etichetele intacte, sa fie in ambalajul original si fara urme de purtare/ utilizare. Produsele returnate trebuie sa fie impachetate corespunzator si neaparat in alta cutie sau alt ambalaj pentru a nu prezenta nici o urma in urma impachetarii si pentru a nu fi deteriorate in urma transportului.

Nu pot fi returnate produse legate de igiena intima, care se pot degrada sau se pot deteriora rapid, cum ar fi: produse de lenjerie intima, ciorapi, produse cosmetice desigilate, costume de baie, produse alimentare sau produse consumabile cum ar fi acumulatori, cartus imprimanta, etc...

Clientul are dreptul să notifice în scris la adresa de email contact@elareducere.ro că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului (conform OUG34/2014), rămânând în sarcina consumatorului să achite doar transportul la returnare (art 59²(2)). In cazul in care au trecut cele 14 zile de la primirea coletului, produsele intra sub incidenta garantiei oferite de partener.
In termen de 14 zile de la receptionarea produsului, in cazul în care produsul nu a fost conform, Partenerul va restitui clientului contravaloarea produsului şi a transportului in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data trimiterii formularului de retur sau de la data trimiterii emailului catre adresa contact@elareducere.ro.


În cazul în care produsul a fost returnat conform dreptului legal de returnare în 14 zile, fără a se invoca un motiv, Partenerul va restitui clientului doar contravaloarea produsului.

În cazul exercitării dreptului de denunţare unilaterală a contractului de către client, Partenerul are obligaţia să ramburseze sumele plătite de client fără a-i solicită acestuia cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la dată denunţării contractului de către client.Ai reduceri, oferte, promotii de oferit? Devino partenerul nostru, si posteaza-le gratuit pe site. Inscrie-te acum, sau vezi mai multe detalii aici.
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul folosirii lor. Afla mai multe